Ana Sayfa
Fakülte
Yönetim
Dekanlık
Fakülte Kurulu
Fakülte Yönetim Kurulu
Komisyon ve Kurullar
İdari Birimler
Organizasyon Şeması
Hakkında
Tarihçe
Misyon & Vizyon
Yayınlarımız
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Turizm Rehberliği Bölümü
Rekreasyon Yönetimi Bölümü
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Personel Formlar
İdari Formlar
Akademik Formlar
Lisansüstü
Yüksek Lisans Programları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm İşletmeciliği
Akademik Takvim
Kalite
Akademik Birim Kalite Komisyonu
Dış Kaynaklı Dökümanlar
Yönetmelikler
Yönerge Esaslar Klavuzlar
Görev Tanımları
Hassas Görevler
İş Akış Süreçleri
Öz/Akran Değerlendirme Raporları
Öğrenci
Öğrenci Kayıt İşleri
Haftalık Ders Programları
Sınav Programları
Yaz Öğretimi
Öğrenci Toplulukları
Çift Anadal
Formlar
Ders İçerikleri
Ders Bilgi Paketleri
Tek-Çift Sınavları
Staj
İş Başında Eğitim
Ders Kayıt Süreci
Kariyer Merkezi
Çalıştay
Çalıştayın Amacı ve Kapsamı
Çalıştayın Yeri ve Saati
Çalıştay Yürütme Kurulu
Çalıştay Program ve Afişi
Çalıştay Sonuç Raporu
Çalıştay Fotoğrafları
Çalıştay Görevlileri (BAİBU Turizm Fakültesi Öğrencileri)
Destekleyen Kuruluşlar
İletişim
TURİZM FAKÜLTESİ
Ana Sayfa
Fakülte
Yönetim
Dekanlık
Fakülte Kurulu
Fakülte Yönetim Kurulu
Komisyon ve Kurullar
İdari Birimler
Organizasyon Şeması
Hakkında
Tarihçe
Misyon & Vizyon
Yayınlarımız
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Turizm Rehberliği Bölümü
Rekreasyon Yönetimi Bölümü
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Personel Formlar
İdari Formlar
Akademik Formlar
Lisansüstü
Yüksek Lisans Programları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm İşletmeciliği
Akademik Takvim
Kalite
Akademik Birim Kalite Komisyonu
Dış Kaynaklı Dökümanlar
Yönetmelikler
Yönerge Esaslar Klavuzlar
Görev Tanımları
Hassas Görevler
İş Akış Süreçleri
Öz/Akran Değerlendirme Raporları
Öğrenci
Öğrenci Kayıt İşleri
Haftalık Ders Programları
Sınav Programları
Yaz Öğretimi
Öğrenci Toplulukları
Çift Anadal
Formlar
Ders İçerikleri
Ders Bilgi Paketleri
Tek-Çift Sınavları
Staj
İş Başında Eğitim
Ders Kayıt Süreci
Kariyer Merkezi
Çalıştay
Çalıştayın Amacı ve Kapsamı
Çalıştayın Yeri ve Saati
Çalıştay Yürütme Kurulu
Çalıştay Program ve Afişi
Çalıştay Sonuç Raporu
Çalıştay Fotoğrafları
Çalıştay Görevlileri (BAİBU Turizm Fakültesi Öğrencileri)
Destekleyen Kuruluşlar
İletişim
Ana Sayfa
Hakkında
Yönetim
Akademik Kadro
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Danışma Kurulu
Öğretim Planı/Müfredat
Sınav Programı
Ders İçerikleri
Ders Bilgi Paketi
Haftalık Ders Programları
Fotoğraf Galerisi
İletişim
Tüm Etkinlikler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri, Kasım Ayına Şirinyazı Göleti'nde Çevreye Duyarlılık Odaklı Bir Çöp Toplama Etkinliği ile Merhaba Dedi
-
12 Kasım 2024 Salı
Turizm ve Gastronomi Bilimleri Araştırmaları Etkinliği Mengen Aşçılık ve Gastronomi Kampüsünde Düzenlendi
-
30 Ekim 2024 Çarşamba
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1. Sınıf Öğrencileri İçin Oryantasyon Programı Düzenledi
-
04 Ekim 2024 Cuma
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, "Gastronominin Geleceği ve Mutfakta Yaratıcılık" başlıklı bir konferansa ev sahipliği yaptı.
-
16 Nisan 2024 Salı
Rektör Alişarlı, Ramazan Ayı’nın ilk iftarını öğrencilerimizle yaptı
-
11 Mart 2024 Pazartesi